Super dugnadsinnsats i helgen!

Det var godt oppmøte både lørdag og søndag, og i det kalde, strålende høstværet fikk vi gjort masse!!! Revet noen meter gammelt gjerde, kastet råtne plankerester og inntørkede malingsspann fra bomberommet, plukket søppel, raket lassevis med løv og ryddet i busker og kratt og langs skogkanten ved Myrveien. (- Akkurat her er det fascinerende hva folk tror blir borte av seg selv; plastsøppelsekker og gamle blomsterpotter, samt masse annet skrap – her regner vi med at det ikke er våre egne som gjør dette, men andre som kjører hit med søpla si. Hvis noen ser noen som kommer hit og gjør dette er det bare å si ifra at slikt kan leveres gratis på Bølstad!)

Vi fikk også merket det meste av parkeringsplassene, men først på søndag. Lørdag var det så kaldt i bakken at vi ikke tok sjansen, men på søndag satte vi igang. Noen plasser gjenstår, men vil bli forsøkt tatt på dagtid til fredag.

Vi oppforder alle til å bruke garasjene til bilene sine, slik at parkeringsplassene blir for de som har to biler; én i garasjen og én på parkeringen. Og vi ønsker å unngå langtidsparkering av biler som ikke brukes, siden det gjør det vanskelig å utnytte plassene når vinteren kommer. Det blir umulig å måke plassene når det står biler på samme plass i mange måneder…

Dugnadskomitéen og styret takker alle gode naboer for strålende innsats!

..Ingenting er morsommere enn dugnad!!!

Rolf rocker opp enhver anledning!

Med lånt løvblåser forsvant støv og løv bråkete, men veldig fort.

Blånisser hjelper også til.

Det er noen liter løv rundt om nå….

så det er godt man er mange til den jobben!

Et lite utdrag av det vi fant i skogen ved Myrveien…Hadde vel blitt borte av seg selv om noen tiår, eller?

Ny variant; sykkelsøppelplukker!

..og en sykkelsøppelplukker til – offbike.

Parkeringsplassene merkes av To gode naboer – (lignet de litt på de tsjekkiske?)

Og resultatet ble veldig bra!

Kassereren er fornøyd med dagen!

Kaffepause etter helgens arbeid!

Ungene var i hvertfall deltagende rundt kakefatet;)

Alle klapper hverandre på skulderen og takker for innsatsen! Nå kan vinteren komme! (…eller vente noen uker til, det gjør ikke no`det heller!)