Sandete og super dugnadsinnsats!

Vel overstått Kringsjå Spa i dag og i går!
Solen skinte på deltagerne tirsdag, og ga nok litt ekstra spirit til innsatsen, mens dagen i dag var relativt fuktig. Men tross variabelt vær, var arbeidsmoralen upåklagelig og vi har fått gjort masse! Kvist og løv er raket og ryddet, småbusker er fjernet og ungene har plukket masse søppel. Og endelig, etter årevis som «skal gjøres»-notat på styrets liste, er sanda i sandkassen skiftet (nesten!). Det var en litt mer tidkrevende oppgave enn forutsett, men vi kom da så og si i mål! Den gamle sanda, som var full av gressrøtter og lett gjødsel fra feltets firbente, er nå brukt som fyllmasse ved enden av parkeringsplassen mot 55-rekka, slik at det nå går an å stå noen biler der. Sand er også fylt opp litt her og der andre steder, og her vil vi legge ut jord og så gress slik at det blir frodig og fint etterhvert.

Om et par uker får vi nytt klatrestativ på lekeplassen, så når alt er på plass vil lekeplassen bli fint og flott til 17. mai.

Stor takk til alle som har deltatt med stor iver!!!