Et aldri så lite evighetsprosjekt….

Det har stått på planen i flere år, å skifte ut sanda på lekeplassen. Ikke ante vi at det skulle bli sååå omfattende!!! For når sandkassa endelig ble tømt og ny duk ble lagt ut, ble det oppdaget hvilken forfatning lekehuset fundament var i…. Og det var ikke så bra…

Stolpene var temmelig råtne, og dette kunne ikke oversees. Dugnadskomitéen med flere gode hjelpere har derfor trådd til med en stor ekstra innsats for å rette opp dette. En for en er stolpene i bunn boret og fjernet fra støpet den sto i, nye stolpesko er støpt og beina er skjøtet med trevirke. Dette tok mye tid, men nå står endelig lekehuset støtt og sikkert igjen!

Da dette var gjort fikk vi levert nytt klatrestativ som skal erstatte det som sto der fra før, inntil i fjor. Dette var også litt arbeid, men arbeidssomme karer fikk gjort dette i løpet av helgen som var.

I morgen, torsdag 24. mai, får vi endelig levert ny sand –  så alle foreldre med barn som bruker lekeplassen; dere må gjerne komme og hjelpe til med å spa sanda utover i kassa, under husker og overalt;)!

- Er det i vater nå da?

Nå er det i vater!

Ops, mangler et bein!

Kanskje best å sjekke bruksanvisningen..?

Jepp, det ser supert ut!

Siste finish...

Pynter litt på lekehustaket også - må stå i stil!

...er det fortsatt i vater?

Yes! Alt i vater, alt på plass! Takk for super innsats!!!