Ang. Canal Digital, og tilsendt returklistremerke

Canal Digital var litt kjappe med å sende returklistremerker til dere alle uten å informere hva de skal brukes til!
Etter en oppklarende telefonsamtale med riktig kontaktperson har vi nå fått vite at de nye dekoderne etter planen skal komme i posten i løpet av en uke eller to. Det blir derfor ikke nødvendig å gjøre avtale med en montør, det skal bare være å koble til den nye dekoderen når dere har hentet den.

Men dere må selv sørge for å levere den gamle Sagem-dekoderen, ved å pakke den inn og klistre på den lappen dere har fått.

Hvis noen fortsatt ønsker å beholde den gamle i tillegg til den nye, så må den rett og slett kjøpes ut, og da har Canal Digital en pris på 690,- kroner. (Hvis dere trenger mer info om ekstra kort og/eller montering av ekstra punkt, les mer på www.canaldigital.no/ eller ta kontakt med en av oss i styret.)

Jeg regner med at det kommer mer info fra Canal Digital de nærmeste dagene når leveransen er helt klar….