Info fra styret

Søppelposer
Grønne søppleposer finner dere bak fellesgarasjen ved den hvite benken. Si ifra hvis det er tomt så fyller vi på.

Tilhengere

Det er fint om dere som har tilhengere passer på at de ikke står i veien for snømåking.

Innkjørsel til området vårt
Det har blitt lagt store steiner som skal forhindre at bilder parkerer mellom skiltene. Det ser ut til å fungere. Dessverre ser vi fremdeles at det er et problem med parkering i svingen ved innkjøringen og at enkelte parkerer inne på vårt område når de skal på tur i skogen.

Info
På baksiden av fellesgarasjen er det en tavle hvor vi vil sette opp ulik informasjon i Grendelaget som ikke krever at alle får det i postkassen sin. Dette vil også hensynsta de som ikke er på sosiale medier /internett. 🙂

Vi har også bestilt opp to blomsterkasser som blir satt opp på gangveiene ved garasjene så folk ikke kan bruke dette som bilvei .

Ha en flott uke!

Mvh

Styret