Vårdugnad 28. og 29.april

Det blir vårdugnad søndag 28. april klokken 12-14 og mandag 29. april klokken 18-20.
Oppmøte på lekeplassen (ved Dagbo) for registrering. NB! Man trenger kun møte opp en av dagene.

Det er bestilt to containere som kommer fredag.
Den store (35m3) er til restavfall.
(NB! Kun vanlig restavfall! Elektronikk, maling, løsemidler, dekk, eksplosivt avfall eller lignende må IKKE kastes i denne. Vi må betale bøter hvert eneste år pga feilkasting, så spør hvis du er usikker J)
Den lille (10m3) er til hageavfall.
Vi setter opp en egen henger for elektronisk avfall.

Vi kommer tilbake til spesifikke oppgaver som vil bli utført i tillegg til den vanlige kostingen, rakingen og generell opprydding. Hvis noen vil bruke dugnaden til vedlikehold av egen hekk som grenser mot fellesområder så er det mulig. Ta gjerne med utstyr hvis du har tilgjengelig.

Det blir sendt ut faktura til de som ikke har utført dugnadsjobb som vedtatt på generalforsamling. Man kan snakke med Øystein Arntsen i 45 D dersom man har utført arbeid en annen dag enn dugnadsdagene.