Samarbeid er tingen!

Høstdugnad søndag 13.okt kl 12!

Det blir høstdugnad søndag 13. oktober, klokken 12-15.
Oppmøte klokken 12.00 på lekeplassen (ved Dagbo) for registrering


Oppgavene i år vil bli å rydde vekk og luke bort buskene som har vokst inn på parkeringsplassene øverst mot skogen, rydding av gammel lekeplass, beising av benker, vedlikehold av lekeplass og ellers vanlig arbeid som raking av fellesområder, rydde i skogkant osv. Som vanlig åpner vi også for at folk kan klippe sin egen hekk som grenser mot fellesområder. Hvis noen vil ha hjelp til å klippe egen hekk kan vi også se på muligheten for det.


Det blir sendt ut faktura til de som ikke har utført dugnadsjobb som vedtatt på generalforsamling. Man kan snakke med Øystein Arntsen i 45 D dersom man har utført arbeid en annen dag enn dugnadsdagene. Hvis noen har andre oppgaver de vil utføre som gjelder fellesområdene er det mulig. Betaling av fakturaen er frivillig.


Vi ses!

Dugnadskomiteen